Välkomna!

Anledningen till att den text du nu läser överhuvudtaget existerar är att jag en dag i vintras letade efter en svensk blogg om brädspel. Jag sökte ett högkvarter där tankar, recensioner och intressanta artiklar om brädspel vädrades med glimten i ögat, men ändå på ett seriöst och konkret sätt. Allt jag fann var ett hål.

En tanke om att en dag vara innehavare av bloggen som fyllde det hål jag hade hittat började få fäste i mig, men det kom aldrig särskilt mycket längre. Att hålla en blogg vid liv och fylld med kvalitativt innehåll kräver en hel del tid, tid som jag helt enkelt inte tyckte att jag hade. Malpåsen åkte fram, och projektet placerades långt ner i en byrålåda.

Sedan hände något. Jag nämnde i förbifarten mitt lilla malpåsplacerade projekt för min vän Björn över en fika. Björn är liksom jag djupt biten av brädspelande (och dessutom en utmärkt skribent) och vi började bolla tankar på hur vi tillsammans skulle kunna starta upp projektet igen på en lustfylld och hobbybaserad nivå. Resultatet av vår diskussion kan ni se embryot av redan nu, och det här är förhoppningsvis något som kommer utvecklas till en källa av glädje och lust att brädspela för alla inblandade – både läsare och skribenter.

Jag säger som Björn när regelgenomgångarna blir allt för långdragna: ”Nog snackat, nu spelar vi!

Varmt välkomna till Spelglädje.

Annonser

One comment on “Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s