En liten uppdatering…

_MG_0006

Spelglädje är fortfarande en sida i sin barndom. En vacker dag kommer vi svepa över världen till tonerna av CHARIOTS OF FIRE-musiken… men för tillfället håller vi fortfarande på att lära oss gå. Man får ta allt i små steg, vet ni.

Med andra ord: Martin och jag kommer att lägga till, dra ifrån och finjustera efterhand som tiden går. Allt för att göra sidan så bra som möjligt. Och just idag vill vi presentera tre förändringar.

Först och främst. Vi kommer kvartalsvis att släppa ett nyhetsbrev. Hur coolt är inte det?

Nyhetsbrevet kommer innehålla smått och gott utöver det ni finner här i bloggen. Om ni önskar erhålla utskicket när det kommer (vilket sker för första gången i slutet av september), så kan ni mycket enkelt skriva upp er på vår mail-lista. Det gör ni enklast genom att använda panelen längst ner i sidofältet till höger. Skriv bara in er mailadress där så får ni nyhetsbrevet när det är dags. Vi garanterar att er mailadress kommer hanteras ansvarsfullt.

För det andra. Vi har lagt till ett kontaktformulär; ni finner det  om ni klickar på ordet ”Kontakt” i menyn längst upp på sidan. Kontaktformuläret kan ni använda om ni önskar kommunicera med oss av någon anledning – kanske har ni förslag, kanske har ni ris eller ros, kanske vill ni provocera fram ett inlägg. Valet är fritt. Ni är fria att kontakta oss i vilket ärende ni än vill, så länge det är någorlunda relaterat till sällskapsspelande eller denna blogg.

Och sist, men inte minst: Vi har ett slags mini-samarbete på gång med Spelexperten.com, varför vi lagt in deras logga i panelen till höger. Det är en trevlig butik som säljer spel, och vi föreslår så klart att ni klickar på länken och tittar runt i deras sortiment. Hoppas ni hittar något av intresse!

Avslutningsvis. Ikväll ska vi ha spelkväll i Kristianstad. Bland annat ska jag ta med mig ett sprillans nytt, hemligt spel. Spelkvällens alla intriger kommer naturligtvis att återges i inlägg nästa vecka, då även det nya spelet kommer att recenseras.

Så jag pushar redan nu för att ni fortsätter besöka Spelglädje; Martin och jag har fruktansvärt roligt med vår lilla sida, och vi kommer fortsätta publicera nya inlägg varje vecka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s