Kristian

Få saker drabbar en bloggare så hårt som avsaknad av internettillgång (de av er som inte var med på den tiden då internet var en bristvara har säkert hört en och annan skräckberättelse). När detta inträffade kunde man istället bygga kojor, leka krig eller helt enkelt bege sig ut och träffa kompisar på riktigt (IRL). Motsvarande lösningar för en bloggare borde vara att bege sig ut och affischera sitt budskap på närmaste vägg, eller som Martin Luther, närmaste kyrkport. Martin Luther: bloggarnas anfader. Smaka på den.

Jag förstår om ovanstående inledning kan tyckas underlig i en blogg om brädspel, men vart jag vill komma är att avsaknad av internettillgång är något som kommer att drabba mig en del under de närmaste två veckorna. Jag ska nämligen flytta och om man inte är intresserad av att betala överlappande bredbandsabonnemang, vilket jag inte är, får man vackert finna sig i en litet avbrott i nätsurfandet.

Nu kommer jag inte att lösa det här genom att damma av pappas gamla skrivmaskin och sätta upp spelrecensioner utomhus, nej jag och Björn har bestämt att vi ska vara betydligt mer drastiska än så. Vi har nämligen bjudit in en gästbloggare till Spelglädje i form av vår gemensamme brädspelsvän Kristian (eller Kristianus som jag kallar honom eftersom han envisas med att alltid vinna i REPUBLIC OF ROME). Kristian kommer att förfära, roa och dela med sig om saker som jag ärligt talat inte har en aning om. Klart är i alla fall att jag ser fram emot vad han har att bjuda på och att jag är övertygad om att min del av Spelglädje är i trygga händer under internetavbrottet.

Så härmed har vi glädjen att välkomna Kristian till Spelglädje. Mycket nöje!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s