Nu finns Spelglädje på Facebook!

700px-Facebook_like_thumb

Nuförtiden finns allting på Facebook. Allt från vinsorter och ogräs, till kändismammor och tandställningar. Få sidor tar temperaturen på samtiden med samma effektivitet.

Varför ska då inte även bloggen Spelglädje finnas där? Det finns inga bra motargument, så vi har tagit oss friheten att skapa en Facebook-sida för bloggen Spelglädje. Surfa dit, vetja!

Ärligt talat, vi blir som ni förstår mycket glada om vi får några gilla-klick. Ni kan göra det antingen på Facebook-sidan, eller via gilla-knappen här i marginalen till höger.

Redaktionen, som vi så flott kallar oss, arbetar just nu för att försöka öka synligheten för Spelglädje en aning. Det rör sig absolut inte om några massiva ansträngningar – men vi resonerar att man nuförtiden kan åstadkomma ganska mycket med relativt lite. Internet är ett magiskt ställe.

Bloggen är och kommer alltid vara navet som våra nätaktiviteter kretsar kring. Vi finns även på Twitter och, som sagt, på Facebook – så vill man vara säker på att absolut inte missa någonting, då är det bara att söka upp oss där också.

Jag vill även ta detta tillfälle i akt för att göra lite reklam för vårt nyhetsbrev. Det släpps, som ni kanske redan vet, en gång i kvartalet, och det börjar snart bli dags igen. Decemberutgåvan ligger redan och puttrar i min glöggg-gryta. Så vill ni läsa den fantastiska intervjun med Martin? Eller om mitt tips för att förbättra julen? Anmäl er i så fall via den lilla fliken längst ner till höger.

Men! Om ni bara är intresserade av bloggen och struntar i allt vad de andra sociala medierna heter… då är det givetvis helt okej det också. Som sagt: Bloggen är och förblir vårt hem. Vi hoppas att ni ska fortsätta uppskatta våra texter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s