Att inte hinna med allt…

Kära läsare,

Martin och jag hade på känn att vi gick mot en hektisk vår, men att den skulle bli så stressig som den är just nu hade vi ingen aning om.

Det största köttstycket på Martins tallrik är ett jättelikt examensarbete. Sådant tar tid att tugga i sig, gott folk. Själv har jag min vana trogen slevat upp lite för många portioner – huvudrätten är ett nytt jobb, men jag ska även orka med efterrätter i form av olika distanskurser.

Poängen, kära brädspelsentusiaster, är att vår tid tryter. Inte vår energi, inte vår spelglädje – utan vår tid. Vi hinner inte spela så mycket som vi skulle önska, och vi hinner inte skriva så mycket (eller så bra) som vi skulle önska.

Därför väljer vi att dra ner lite på inläggstempot, tills vi hinner göra alla våra idéer och uppslag rättvisa. Vi älskar Spelglädje, och vill verkligen prestera någonting bra här. Därför väljer vi att inte dra ner på kvaliteten, utan endast på kvantiteten.

Men som sagt, vi försvinner inte helt, och vi kommer återvända i full sving när saker lugnat sig lite. För stunden ber vi er dock ha överseende med att vi inte kommer publicera med samma frekvens som tidigare.

Annonser

2 comments on “Att inte hinna med allt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s