Nytt år!

spelglädje, brädspel2015 är en vecka gammalt. Därmed har Spelglädje slumrat länge nog. Färdigskrivna artiklar och recensioner ligger redan och väntar på att publiceras. Så det är väl bara att börja?

Martin och jag är inte säkra på vad året kommer att medföra.

Kommer Martin att få ett nytt DEAD OF WINTER på hjärnan? Alltså ett spel som får honom att tråna, vänta, och hamna i extas? Eller drar han igång en annan serie av blogginlägg? Endast framtiden vet. Han har dock mumlat någonting om att han och jag borde besöka ett nördkonvent under året. Alltså en samlingspunkt för folk som älskar allt nördigt. Det är ingen dum idé.

Själv har jag några projekt på gång. 2015 blir året då jag äntligen åker till Japan – landet som jag längtat efter i flera år. Jag åker inte dit för att spela brädspel, men ni kan ge er katten på att jag kommer att köpa ett eller två när jag väl är där. Förmodligen av den traditionella typen. Vidare har jag lovat fantisera ihop ett spelkoncept under året. Det är redan på gång, gott folk – så oroa er inte. Och jag ska verkligen försöka klämma ur mig vårt nyhetsbrev med större frekvens. Men det är inget löfte.

Sedan blir det så klart mer av det gamla vanliga. Funderingar. Observationer. Spelrapporter. Recensioner. Allt det där som Martin och jag tycker är så roligt. (”Det gamla vanliga” låter osexigt. Men jag försvarar mig med att Brad Pitt och Angelina Jolie kanske också refererar till sitt intima liv som ”det gamla vanliga”. Så låt oss inte nosa alldeles för mycket på den formuleringen.)

I övrigt: Ni vet vad vi finns. Vi har den här bloggen. Vi är aktiva på Twitter. Vi använder oss av Facebook. Vi har till och med ett Instagram-konto (@spelgladje). Vill man nå oss, så är det bara att hitta oss via någon av de kanalerna, mejla (spegladje@gmail.com), eller skriva en kommentar. Hör gärna av er!

Vi syns i spelträsket, gott folk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s