Renovering pågår… igen.

Bilden ovan föreställer mitt, Frugans och Meeplens hus. En mindre ombyggnad ser ut att pågå och jag kan nu avslöja att era ögon inte sviker er. Nu är det så att det inte är jag själv som står för svetten, hamrandet och sågandet så tyvärr måste jag göra alla er som just fantiserade om mig, endast iklädd snickarbyxor och med sågspån i håret, besvikna. Nej, någon sådan karlakarl är jag inte i närheten av så jag överlåter i godan ro snickrandet till proffsen (men jag poserar gärna min tjusiga lekamen då och då).

Men. Sånt här byggande drar med sig en ryslig massa merarbete i form av fasadtvätt, målning, målning och… målning. Sådan som helst ska ske med trumpetraketfart eftersom det gäller att passa på medan ställningen står kvar, ni vet. Jag kan bara komma på en enda sak i hela världen som är viktigare än brädspel och det är att ha ett vattentätt hem att spela dem i. Därmed är det tyvärr så att jag återigen (ni minns väl detta?) är tvungen att trycka på Spelglädjes lilla, lilla pausknapp för att hinna med.

Exakt hur lång tid det här kommer att ta är svårt att svara på, men jag är så klart inte dummare än att jag försöker få hela rasket gjort så fort som möjligt. Misströsta dock icke kära vänner, det kan nämligen vara så att det finns något mer viktigt än det där huset som genomgår en liten renovering. *hint, hint* Förhoppningsvis får jag anledning att återkomma till det ganska snart.

Tills dess önskar jag er alla de där brädspelen jag själv går miste om för tillfället. Njut av dem, solen och doften av vårbruk så hörs vi snart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s